Skip to main content

CACAO VAN UITZONDERLIJKE KWALITEIT

De cacao van Biolands uit Tanzania is heel bijzonder, omdat de cacaoboeren hun cacaobomen en plantages verzorgen zoals nergens anders ter wereld – 100% bio uiteraard. De 593 geselecteerde cacaoboeren van Biolands fermenteren de bonen op unieke wijze die speciaal ontwikkeld is door Barry Callebaut voor Visser Chocolade. Daardoor is de cacao van de allerzuiverste kwaliteit ter wereld. En dat proef je in de chocolade. Die smaakt puur natuur en heeft een bijzonder mooi en gevarieerd palet met een ongeëvenaarde intensiteit en een heel mooie fruitigheid.

KWALITEITSCACAO VOOR EEN BETERE LEVENSKWALITEIT

Door voor ons product te kiezen, geniet u van chocolade gemaakt met één van de beste cacao die in Afrika wordt geteeld. U draagt rechtstreeks bij aan de duurzame ontwikkeling van de cacaoteelt en tot een beter leven voor de cacaoboeren. U kiest voor kwaliteitschocolade, en voor een betere levenskwaliteit van de cacaoboeren. Geniet heerlijk eerlijk.

HEERLIJK EERLIJK, OOK DE CACAOPRIJS

De cacaoboeren van Biolands in Tanzania krijgen een eerlijke, goede prijs voor hun cacao. Daarvoor kunnen zij op een duurzame manier en met veel passie en liefde de cacaoteelt ontwikkelen. En daardoor kunnen zij ook zorgen voor hun gezinnen. Biolands gebruikt een deel van de opbrengsten namelijk voor scholen en hospitalen, waar de cacaoboeren en hun gezinnen terecht kunnen voor opleidingen, medische verzorging, enzovoorts.